Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat

De oude woningen aan de Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat aan de rand van het centrum in Maassluis hebben plaatsgemaakt voor 48 nieuwe energiezuinige eengezinswoningen in de sociale huursector. Hiervan zijn 34 woningen gelegen aan de Jacob Catsstraat en 14 woningen aan de Constantijn Huygensstraat. De huidige bewoners mogen terugkeren naar een woning op de locatie, maar er is nog een aantal woningen te huur!

Te huur: vanaf 21 juli 
U vindt de beschikbare huurwoningen vanaf dinsdag 21 juli 2020 om 20.00 uur op www.woonnetrijnmond.nl. Lees meer over de huurprijzen en woningtoewijzing.

De nieuwe huurwoningen zijn qua grootte vergelijkbaar en worden energiezuinig uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Elke woning heeft een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken aan de straatzijde, drie slaapkamers en een bergzolder die te bereiken is met een vlizotrap. Er is een achtertuin met een houten berging.

Planning
De nieuwe woningen aan de Jacob Catsstraat en Constantijn Huygensstraat worden naar verwachting in januari 2021 aan de huurders opgeleverd. Zodra deze zijn opgeleverd, start de sloop van de woningen aan de Roemer Visscherstraat 1 t/m 15. Op deze plek worden 16 vergelijkbare woningen teruggebouwd.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden