Vacature Allround vakman, 36 uur per week

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse. Ons kantoor staat in Spijkenisse. Met 170 medewerkers voelen we ons verantwoordelijk voor goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 17.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren.

Wat houdt de functie in?
Je versterkt het team van zeven vakmannen bij onze eigen servicedienst. Zij werken op de vier locaties: Spijkenisse, Maassluis, Hellevoetsluis en Brielle. Samen voeren jullie zelfstandig herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de woningen van onze huurders. Je bent het visitekaartje van de organisatie en hebt een signalerende rol op het gebied van leefbaarheid en techniek.

Wat verwachten wij van je?

  • Je bent klantgericht, maar houdt ook rekening met de belangen van Maasdelta.
  • Je toont empathie, door oprecht te luisteren naar de vraag van de klant en je in te leven in hun situatie.
  • Je voelt je verantwoordelijk om onze huurders zo goed mogelijk te helpen. Door je ervaring zoek je naar creatieve oplossingen en de beste kwaliteit.


Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Om je functie goed te vervullen vragen wij een afgeronde technische opleiding en ben je in het bezit van een rijbewijs en VCA.
  • Je bent allround en dus bekend met de verschillende aspecten van het onderhoud.
  • Samenwerken, flexibiliteit, eerlijkheid, collegialiteit en creativiteit zijn belangrijke elementen van de functie.
  • Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je je kunt inleven in de klant en in staat bent de juiste zakelijke afweging te maken.


Waarom werken bij Maasdelta?
Maasdelta is een organisatie die midden in de maatschappij staat. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, er is ruimte om te leren en kansen om door te groeien. Als medewerker heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een vitaliteitsregeling, ruime vergoeding voor ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Bij deze functie hoort salarisschaal E (€ 2.628,- tot € 3.127,- bij een fulltime dienstverband) volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast stellen wij een bedrijfsauto ter beschikking, die je ook mag gebruiken voor woon-werkverkeer.

Maasdelta wil een diverse organisatie zijn. Het maakt ons niet uit welke achtergrond je hebt, wat je gelooft en van wie je houdt. We zijn benieuwd naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze huurders.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Dick Oostwouder, email: d.oostwoudermaasdeltanl of telefoonnummer: 0181 - 603 703.

Solliciteer via deze link.

Word jij onze nieuwe collega?
“Ons team bestaat nu uit zeven enthousiaste allround vaklieden die het kleine dagelijkse onderhoud verrichten voor onze huurders. Ben jij sociaal, flexibel en ook zo’n vakman die nergens zijn hand voor omdraait? Dan zijn wij op zoek naar jou!”

Deel deze pagina